Facebook Pixel

Plaćanje

Načini plaćanja:


 • Kartično plaćanje
   • Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe )
 • Plaćanje preko računa (virman)

 

Kartično plaćanje

Plaćanje karticom vam omogućava brzu i sigurnu kupovinu uz mogućnost plaćanja na rate i brzog povrata novca u slučaju da vam artikl ne odgovara.

Omogućeno je plaćanje Mastercard®, Maestro®, Visa karticama putem Monri Payment Gateway-a.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom TLS enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prenosa.

Time je omogućen siguran prenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računara i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i finansijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautorizovanog pristupa.

Monri Payment Gateway je sertifikovan prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i Mastercard pravilima.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.


Plaćanje pouzećem (plaćanje prilikom isporuke robe)

Kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate GOTOVINOM prilikom isporuke. Isporuka robe i plaćanje pouzećem vrijedi za cijelu BiH.

Opcija plaćanja pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi primatelj je dužan obavjestiti nas o promjeni adrese. Dostavljač prije isporuke nazove primatelja na navedeni broj mobitela ili telefona i dogovore se o novoj adresi isporuke.


Plaćanje preko računa prilikom Internet kupovine

Svoju narudžbu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobiti će te na e-mail koji ste unijeli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Bosne i Hercegovine, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu (web banking). (kao dokaz o uplati šaljete skeniranu uplatnicu ili PDF izvod uplate sa Vašeg web banking accounta)