Facebook Pixel

Reklamacije i povrat robe

Reklamacije

Trgovac se obavezuje isporučiti proizvod koji je tehnički ispravan te odgovara opisu proizvoda navedenom na www.lulugold.ba.

Slika koja ilustrira proizvod na Internet stranici ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac ne može reklamirati ovaj segment.

Trgovac nije odgovoran za eventualna oštećenja i ostale obveze koje se nalaze u domeni dostavljača(poduzeće koje obavlja poslove dostave proizvoda).

Ako kupac odabere opciju preuzimanja proizvoda te kupac ne bude u mogućnosti obaviti preuzimanje zbog tehničkih problema uzrokovanih na serveru trgovca, trgovac se obavezuje poslati elektronsku poštu sa novom mogućnošću za preuzimanje,zašto kupac ne snosi nikakve troškove.

U slučaju da kupac niti tada ne bude u stanju obaviti preuzimanje koji je uzrokovan zbog tehničkih problema na serveru trgovca,kupac je dužan o tome kontaktirati prodajnu službu prodavca koja će ponuditi adekvatno rješenje koje u sebi neće sadržavati nikakvu naknadu i daljnje troškove od strane kupca. Kupac nema pravo tražiti povrat novca u ovoj situaciji.

U slučaju da kupac ne može preuzeti proizvod,a tehnički problemi nisu vezani za trgovca, već su uzrokovani od strane kupca, operatera ili treće osobe trgovac ne snosi nikakvu odgovornost i nije dužan kupcu omogućiti preuzimanje ili isporuku robe bez naknade.

Kupac je u roku od 5(pet)radnih dana dužan preuzeti proizvod,nakon toga više neće moći,bez obzira što je izvršio uplatu,preuzeti proizvod.U ovom slučaju kupac se odriče bilo kakve reklamacije.

 

Zamjene i povrat robe  

Ukoliko vam naručeni proizvod ne odgovara veličinom ili iz nekog drugog razloga želite zamjeniti proizvod možete nam se obratiti na sljedeće načine:

Nazovite nas na +387 36 643 829 ili pošaljite poruku putem Viber, WhatsApp ili sms na broj +387 63 537 095 ili na mail [email protected].

Troškove dostave u oba smjera snosi kupac u iznosu od 15KM.

Što se tiče povrata robe kupac ima pravo u roku od 14 dana od primitka vratiti robu i zatražiti povrat sredstava.

U tom slučaju će kontaktirati našu službu gore navedenim putem te i u ovom slučaju snosi troškove dostave u oba smjera.